Rick Kerkhof

Mijn naam is Rick en ik ben trainer bij Dutch Barbell Club. Ik ben begonnen als stagiair bij Dutch Barbell Club en heb dit 2 jaar met plezier gedaan. Uiteindelijk ben ik als trainer begonnen met werken bij Dutch Barbell Club tot op heden.

sportschool-kaatsheuvel-trainer-rick

Ik heb de opleiding Sport- en Bewegingscoördinator/trainer/coach Nivea 4 genoten op het Koning Willem 1 College. In mijn eerste jaar heb ik stagegelopen bij Fysiocare Waalwijk. Na mijn stage heb ik daar een jaar gewerkt als fitness- en groepsles instructeur. In het 2de jaar op school heb ik stagegelopen bij Healthcity Waalwijk en dankzij mijn stagebegeleider daar ben ik bij Dutch Barbell Club terecht gekomen. Mijn stagebegeleider kende Joepie en wist vast en zeker dat Joepie een stagiair zou willen hebben om zijn kennis op over te brengen. Binnen 1 week was alles geregeld en ik was de eerste Stagiair van Dutch Barbell Club.  

Joepie heeft mij veel kansen gegeven om mijzelf te ontwikkelen als trainer in het sociale, mentale en fysieke opzicht. Hij was/is nog steeds een top mentor voor mij.
Toen mijn stage voorbij was wilde Joepie mij graag als trainer in dienst nemen, omdat wij op dezelfde manier denken en dezelfde visie hebben. Deze kans heb ik meteen gepakt en doe dit werk nu al meer dan een jaar met plezier.

Dutch Barbell Club is een plek waar je lekker kan trainen en jezelf fysiek maar ook zeker mentaal kan verbeteren, en het sociale aspect verbeter je zeker omdat er altijd een gezellige warme sfeer hangt en je natuurlijk de dagelijkse dosis humor van Joepie erbij krijgt!

“Attitude is a little thing that makes a big difference”

Krachttraining op zijn best!

Volg ons op